Enemmän taksiasiakkaita hinnalla, jonka sinä määrität

Taksari-mobiilisovelluksella sovit suoraan asiakkaiden kanssa kyytitilauksen ehdoista helposti ja nopeasti.

Pääkaupunkiseudun kyytitilaukset suoraan puhelimeesi
Lue lisää

Kyytitilaukset suoraan puhelimeesi

Taksarilla saat puhelimeesi lähialueen asiakkailta tarjouspyyntöjä, joissa näet noutopaikkojen etäisyydet ja määränpäiden osoitteet sekä karttasijainnit.

Määritä itse kiinteä hinta kyydille

Sovellus antaa jokaiseen tarjouspyyntöön ehdotushinnan, joka perustuu aiemmin asettamaasi perustaksaan. Hinta on näppärästi muokattavissa. Asiakas voi saada Taksaria käyttäviltä kuljettajilta useita tarjouksia, joista hän valitsee mieleisensä.

Sovellus ohjaa läpi matkan

Kun asiakas on hyväksynyt tarjouksesi, Taksari ohjaa sinut noutopaikalle ja määränpäähän. Halutessasi pääset yhdellä napautuksella navigaattoriin. Määränpäässä veloitat asiakasta normaaliin tapaan, sovitun hinnan mukaisesti.

Taksari antaa kuljettajalle mahdollisuuden loistaa

Asiakas voi kyydin jälkeen antaa kuljettajasta arvion Taksariin. Palveleva asenne näkyy erinomaisena tähtiluokituksena. Hyvät arviot tuovat lisää tilauksia ja asiakkaita, joille palvelu ja turvallisuus ovat hintaa tärkeämpiä. Sovelluksessa näkyvät myös ajamasi auton tiedot, joten kalustoon satsaus ei jää huomaamatta.

Valitse kohde Valitse paras tarjous Matkusta kohteeseen Matkusta kohteeseen

Liittyminen on helppoa

Kiinnostuitko? Mahtavaa ja tiesitkö, että voit kokeilla Taksaria ilmaiseksi kaksi kuukautta. Laita meille viestiä ja olemme sinuun yhteydessä. Haluamme keskustella kaikkien Taksari palveluun liittyvien taksiyrittäjien kanssa, jotta voimme tarjota parasta palvelua. Autamme sinua rekisteröitymään palveluun ja ohjeistamme Taksari-kuljettajasovelluksen käytössä. Huom. taksiyritys tarvitsee Traficomin myöntämän taksiliikenneluvan ja kaikki kuljettajat tarvitsevat taksinkuljettajan ajoluvan.

Kokeile ilmaiseksi

Taksari on pilottivaiheessa, joten juuri nyt meille on tärkeintä saada tyytyväisiä asiakkaita sekä kyytiläisten että taksiyrittäjien osalta. Siksi tarjoamme palvelun täysin maksutta lokakuun 2020 alkuun saakka. Sen jälkeen tilausten välityspalkkio on 0,75 e + 8,8 % matkan arvonlisäverollisesta hinnasta.


Lisäksi tarjoamme palvelun ilman kuukausimaksua helmikuun 2021 alkuun saakka, jonka jälkeen hinta on 29,90 euroa kuukaudessa. Irtisanomisaika 1 kk.

Jos maksat jo kuukausimaksuja toisesta välityksestä, kysy erikoistarjousta.

Kuukausimaksu ja välityspalkkio on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa