Enemmän taksiasiakkaita hinnalla, jonka sinä määrität

Taksari-mobiilisovelluksella sovit suoraan asiakkaiden kanssa kyytitilauksen ehdoista helposti ja nopeasti.

Nyt mukana myös

Pääkaupunkiseudun kyytitilaukset suoraan puhelimeesi
Lue lisää

Kyytitilaukset suoraan puhelimeesi

Taksarilla saat puhelimeesi lähialueen asiakkailta tarjouspyyntöjä, joissa näet noutopaikkojen etäisyydet ja määränpäiden osoitteet sekä karttasijainnit.

Määritä itse kiinteä hinta kyydille

Sovellus antaa jokaiseen tarjouspyyntöön ehdotushinnan, joka perustuu aiemmin asettamaasi perustaksaan. Hinta on näppärästi muokattavissa. Asiakas voi saada Taksaria käyttäviltä kuljettajilta useita tarjouksia, joista hän valitsee mieleisensä.

Sovellus ohjaa läpi matkan

Kun asiakas on hyväksynyt tarjouksesi, Taksari ohjaa sinut noutopaikalle ja määränpäähän. Halutessasi pääset yhdellä napautuksella navigaattoriin. Määränpäässä veloitat asiakasta normaaliin tapaan, sovitun hinnan mukaisesti.

Taksari antaa kuljettajalle mahdollisuuden loistaa

Asiakas voi kyydin jälkeen antaa kuljettajasta arvion Taksariin. Palveleva asenne näkyy erinomaisena tähtiluokituksena. Hyvät arviot tuovat lisää tilauksia ja asiakkaita, joille palvelu ja turvallisuus ovat hintaa tärkeämpiä. Sovelluksessa näkyvät myös ajamasi auton tiedot, joten kalustoon satsaus ei jää huomaamatta.

Valitse kohde Valitse paras tarjous Matkusta kohteeseen Matkusta kohteeseen

Liittyminen ja käyttö on helppoa. Ei kiinteitä kuluja!


Kiinnostuitko? Mahtavaa ja tiesitkö, että Taksarilla et maksa mitään kiinteitä kuluja! Palkkio vain toteutuneista kyydeistä. Laita meille viestiä ja olemme sinuun yhteydessä. Haluamme keskustella kaikkien Taksari palveluun liittyvien taksiyrittäjien kanssa, jotta voimme tarjota parasta palvelua. Autamme sinua rekisteröitymään palveluun ja opastamme Taksari kuljettajasovelluksen käytössä.

Huom. taksiyritys tarvitsee Traficomin myöntämän taksiliikenneluvan ja kaikki kuljettajat tarvitsevat taksinkuljettajan ajoluvan.

Ei kiinteitä kuluja. Vain toteutuneista kyydeistä välityspalkkio.

Taksariin liittyminen ei maksa mitään. Liittyminen ja käyttöönotto on helppoa.

Sekä 02 Taksin että Taksari matkustajasovelluksen tilaukset sisältävän Taksari Driver kuljettajasovelluksen saat käyttöösi ilmaiseksi. Ei kiinteitä kuluja.


Välityspalkkio toteutuneista kyydeistä on 0,75 € + 8,8 % matkan arvonlisäverollisesta hinnasta.

Kuukausimaksu ja välityspalkkio on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa

HUOM!

Saat mahdollisuuksia, et häviä mitään. Liity heti.

Liity